Gümüşhane’de Türkiye Futbol Federasyonu ve Belediye Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği 5. Kurumlararası Halısaha Futbol Turnuvası, 21 takımın katılımı ile başladı.
Arena Spor Tesislerinde gerçekleştirilen turnuvanın başlangıcı nedeniyle düzenlenen törene Belediye Başkanı Ercan Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karademir, Adalet Komisyonu Başkanı Asabil Yırtıcı, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar ve kurum amirleri katıldı.
Törende konuşan Belediye Başkanı Ercan Çimen, kurumların turnuvaya gösterdiği ilginin memnuniyet verici olduğunu belirterek, amaçlarının sağlıklı yaşam için gereken spor ile dostluk ve kardeşliği pekiştirmek olduğunu kaydetti. Turnuvanın centilmenlik içerisinde sonuna kadar iyi bir şekilde geçeceğine inandığını belirten Başkan Çimen, turnuvanın en centilmen takımına sürpriz bir kupa vereceklerini dile getirdi.
Amaçlarının birlik ve beraberliğin yeşil sahada pekişmesi, kardeşliğin ön plana çıkması olduğunu belirten Başkan Çimen, tüm katılımcı kuruluşlara teşekkür ederek bu tür etkinliklerin bundan sonra da devam edeceğini söyledi.
Turnuva ile bilgi veren tertip komitesi başkanı ve Belediye Yazı İşleri Müdürü Muzaffer Pezük ise 4 grupta 21 takımın mücadele edeceği turnuvanın Belediye olarak düzenledikleri 9.turnuva, Futbol Federasyonu ile ortaklaşa düzenledikleri 5.turnuva olma özelliği taşıdığını söyledi.
Konuşmaların ardından Adliye ve Torul İlçe Emniyet Amirliği arasında oynanacak olan turnuvanın ilk müsabakasının başlangıç vuruşunu Belediye Başkanı Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Karademir ve Adalet Komisyonu Başkanı Yırtıcı birlikte yaptı.
Kaynak: iha