banner75

10 km’lik yol tamamlanmak üzere

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ak Parti ilçe Başkanı İsa Yüksel ve Karayolları 7’inci Bölge Müdürü Rıfat Silov ile birlikte, Bolaman Irmağı OSB Köprüsü, 10 km’lik Fatsa-Ilıca Karayolunda yol genişletme ve asfalt serimi ve Aybastı kavşağında iyileştirme çalışmalarını inceledi.

Neşe Çakar Erkin
Neşe Çakar Erkin
13 Mart 2023 Pazartesi 10:57
13 Okunma
10 km’lik yol tamamlanmak üzere

Bolaman 2’inci karayolu köprüsünün Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşımı rahatlatarak trafik yoğunluğunu azaltacağını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Karayolları 7. Bölge Müdürümüz Rıfat Silov ve İlçe Başkanımız İsa Yüksel ile birlikte; Bolaman Irmağı üzerinde 7 ay gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanan Organize Sanayi Bölgemizin ana yol ile bağlantısını sağlayacak olan çift şeritli araç ve yaya köprüsünde incelemelerde bulunduk. 154 metre uzunluğunda, 15 metre genişliğinde ve içerisinde 5 metre yaya yolu bulunan proje sayesinde iki yakayı birbirine bağladık. Organize Sanayi Bölgemizdeki transferler oldukça rahatlayacak ve trafik yoğunluğu azalacaktır.” dedi.

Fatsa'nın turizm bölgesindeki Ilıca karayolunun ömrünü tamamlamasıyla yenilemesi devam eden güzergahta yol genişletme ve sıcak asfalt serimi çalışmasını inceleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ 10 km uzunluğunda olan yol genişletme ve sıcak asfalt çalışmasının 7 kilometrelik bölümü tamamlandı. Ay sonu itibariyle geriye kalan 3 km’lik yol tamamlanacak olup, bölgemizde çok konforlu bir ulaşım hayata geçmiş olacak. Fatsa-Ilıca karayolunun yenilenmesi çalışmasının güzergahta bulunan tüm mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner74