TFF 3.Lig'de yeni sezon öncesinde kurduğu kadro ile dikkat çeken 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde farklı bir hikaye daha iki futbolcuyu ortak bir payda da birleştirdi. Geçen sezon transfer edilen ve takımın 10 numaralı formasını giyen Özgen Erdem ile bu sezon Balıkesirspor'dan kadroya katılan Anıl Taşdemir, 9 yıl aranın ardından bir araya geldi.

2013-2014 sezonunda TFF 1.Lig'de mücadele eden Orduspor kadrosunda yer alan Anıl Taşdemir ile Özgen Erdem, 30 Ekim'de Nazilli Belediyespor ile oynanan Türkiye Kupası maçının kadrosunda birlikte yer almıştı. Özgen Erdem için kariyerinin ilk maçı olan karşılaşmada o dönem genç bir futbolcu olan Erdem, ilk 11'de sahaya çıkarak profesyonelliğe adım atmıştı. 29 numaralı forma ile mücadele eden Özgen Erdem, karşılaşmanın 76.dakikasında ise yerini 10 numaralı Anıl Taşdemir'e bırakmıştı.

Yeni sezonda 9 yıl aradan sonra aynı takımda buluşan iki futbolcu ilk antrenmanda özel olarak spor52.com'a poz verirken, Özgen Erdem geçen sezon giydiği 10 numaralı formayı Anıl Taşdemir'e devretti. Erdem, yeni sezonda ise 29 numaralı formayı giyecek.

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi