İYİ Parti Ordu İl Başkanı Şentürk açıklamasında: “128 Milyar Dolar’a ne oldu? Aslında sorunun cevabı ülkemizin milletimizin düştüğü durumla ortadadır. İlk değil böyle giderse sonda olmayacak. Türkiye her geçen gün kan kaybetmeye devam ediyor. Üniversitelerimiz eğitimli işsizler yetiştiriyor.

Öbür tarafta da hiç derse girmeden diploma, iş görüşmesine gitmeden bırakın görüşmeyi işe gitmeden maaş alan liyakatsiz iktidar yandaşları var. Sonuç ise kaçınılmaz oluyor. Esnafımıza sorsak derdi dağları aşmış. Vatandaşımıza sorsak bir lokma ekmeğin derdinde. Gençlere sorsak gelecek hayali tükenmiş, tek derdi okuduğu üniversitenin karşılığı olan bir iş bulabilmek. Marketlerde, çay ocaklarında ülkemizin mühendisleri, öğretmenleri yaşam mücadelesi veriyor.
Bunları görürken 128 Milyar Dolar’a ne oldu? 128 Milyar dolar vatandaşın, gençlerimizin, esnafımızın değil yandaşın cebinde geziyor. Tutuklanan Savunma Sanayi Başkanlığı Eski Proje Müdürü Yusuf Hakan Özbilgin'in evinde 1.5 milyon Euro, banka hesabında ise 7.5 milyon TL ele geçirildi. Ama vatandaşımıza doğruyu göstermek bizlerin görevidir. Ders verenler İYİ bir dersi sandıkta alacaktır. İktidar İYİ olacak Türkiye İYİ olacak” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi