Sonel’in mesajı şöyle: “Türk Polis Teşkilatı, her geçen gün gelişen ve değişen şartlara uyum sağlamakta, ortaya çıkan yeni suç tipleriyle başa çıkabilmek için, sürekli kendisini yenilemekte ve geliştirmektedir.

Emniyet Teşkilatımız, sadece adi suçlarla değil, ülkemizi parçalamak, birlik ve beraberliğimize zarar vermek isteyen her türlü terör örgütü ve vatan hainleriyle de canları pahasına mücadele etmektedir.

Emniyet Teşkilatı’mızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şerefli mâzisinden ve yüce Türk Milleti’nden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkımızla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine olan inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümünde, görevi başında şehit düşen kahraman polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden fedakârca çalışan tüm polislerimizin Polis Haftası’nı kutluyor, görevi başında olan ve emekliye ayrılan polislerimize, ailelerine sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi