Vatandaşların hatırlarını sorarak bir süre onlarla sohbet eden Vali Sonel, tüm sorun, şikayet ve talepleri yakından takip ettiğini özellikle altını çizdi ve gerekli gördüğü noktalarda ilgili kurum müdürlerine talimatlar vererek, vatandaşların bilgilendirilmesini istedi.

“Tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte vatandaşlarımızın bizlere ilettiği tüm sorun, şikayet ve taleplerin en kısa sürede sonuçlandırılması için elimizden gelen gayreti gösteriyor, vatandaşın derdine derman olmaya çalışıyoruz. Devletimiz sizlerin yanında” diyen Vali Tuncay Sonel, Halk gününe katılan vatandaşlarımızın sağlıkla ilgili tedavilerine yardımcı olurken, kırtasiye, kıyafet, gıda ürünlerini alabilmeleri için hayırseverlerin katkılarıyla sağlanan gıda paketi, alışveriş kartları desteği de veriyoruz.Devletimizin şefkatini ve sıcaklığını vatandaşlarımıza ,çalışma arkadaşlarımızla birlikte göstermeye gayret ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Her zaman olduğu gibi bugünkü “Halk Günü” toplantısında da yetim, öksüz, yaşlı, engeli olan ve çocuklu vatandaşlarımıza öncelik veren Vali Sonel, Fatsa ilçesinin Göller mahallesinden gelen ve sağlık sorunu olan 12 yaşındaki Yasin Efe Kızartma ile de yakından ilgilenerek, yaşadığı sağlık sorunu ile ilgili olarak gerekli tüm yardımları sağladı.

“Halk Günü” toplantısına katılan ailelerin çocuklarına da çeşitli hediyeler vererek onları sevindiren, fotoğraflar çektiren Vali Sonel, gösterdiği yakın ilgi dolayısıyla vatandaşların hayır dualarını aldı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi