Adıyaman’a giderken açıklama yapan İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül baysal , Maalesef 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen, tüm Türkiye’yi derinden sarsan, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremleri yaşadık dedi.

Başkan Baysal, Yaşanan depremler sonrası teşkilatlarımız ilk günden itibaren depremin yaşandığı illerimizde seferber olduk diyerek , Depremden etkilenen vatandaşlarımızı çadırkent ve konteyner kentlerimizde ziyaret ederek onları yalnız bırakmadık. İllerimize gelen depremzedelerimizi de kaldıkları yerlerde ziyaret ederek destek olduk dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal,  22 Şubat’ta Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımız tarafından başlatılan ve 70 ilimizin de katılımıyla desteklenen “Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti” kampanyası için toplandık. Kampanya kapsamında ORDU Kadın Kolları Teşkilatı olarak tüm il, ilçe ve mahalle teşkilat mensuplarımızın da destekleriyle 250 adet koli mutfak seti hazırladık.  Adıyaman ’a götürüyoruz ekibimizle birlikte dağıtımını gerçekleştireceğiz, bu zor günleri hep birlikte atlatacak , yaralarımızı birlikte saracağız  dedi. Haber Merkezi

                                                              

Editör: Haber Merkezi