Kuru, Ordu’da yeni kurduğu işiyle ilgilendiğini belirterek; “Ordu’da günlerim güzel geçiyor. 3 yaşında bir kızım var onunla vakit geçirmeye çalışıyorum. Yeni bir spor kompleksi kurdum, çoğunlukla orada vakit geçiriyorum. Gündüz kızımla ve eşimle beraber oluyorum. Tabii Ordu güzel bir şehir, Ordu’da mutluyum. Oynadığım dönemden de çok mutluydum. Hayatımıza burada devam ediyoruz. İnşallah daha güzel, mutlu günler ve kulüplerimiz için de daha üst liglerde yaşarız diye ümit ediyorum.” Dedi.

“Farklı bir anı oldu!”

Şampiyon oldukları maçta 14. dakikada direkten dönen kafa şutu için konuşan Ahmet Kuru; “İyi ki de gol olmamış diyorum. Sonuçta daha güzel bir anı olmuş oldu. Müthiş bir orta geldi, vurdum direkten döndü eğer gol olsaydı farklı bir maç olacaktı. Çünkü Antep de güçlü bir takımdı. Belki yenilebilirdik de o maç. Böyle daha güzel oldu, 88. Dakikada gol oldu. Net penaltı pozisyonum vardı oda iyi ki de olmadı. İrfan’ın güzel pasıyla güzel bir gol oldu. Dediğim gibi iyi ki bu pozisyonlar gol olmadı. 26 yıl sonra yüzümüz güldü. Allah’a çok şükür.” dedi.

“Bir olmak lazım”

Orduspor 1967 A.Ş. ve 52 Orduspor FK için iki takımın da hedefinin şampiyon olmak olduğunu söyleyen Kuru, “İnanıyorum taraftar gerekeni yapacak. Bir olmak lazım. Kenetlenmek gerekiyor. Tabii inanıyorum ki güzel günler beni bekliyor. Zaten heyecanla play-off ları bekliyoruz. Son olarak iki takıma Ordu şehri için Ordu futbolu için başarılar diliyorum. Umarım iki takımı da yeni sezonda 2 . ligde görürüz. Bütün futbolculara hocalara başarılar diliyorum.” Diye konuştu. Ordu Yorum/Kerim Gültaş

Editör: Haber Merkezi