Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de 4.Grubu lider tamamlayarak 3.Grup lideri Artvin Hopaspor ile Play-Off maçına çıkacak olan Fatsa Belediyespor maçı kazanması durumunda 3.Lig’e yükselecek. Fatsa Belediyespor maçı kaybederse yenilen 6 takım içinde bir rakibi ile yeninden zorlu 90 dakikaya çıkacak. Kritik karşılaşmanın tarihi henüz belli olmadı ancak 3 takım bu maçı bekliyor.


Ünye 1957 Spor Play-Out’ta rakibi belli olacak !

Orduspor’un grubu son 2 sırada bitirerek küme düşmesinin ardından grubu lider Fatsa Belediyespor’un altında bitiren Ünye 1957 Spor, il kontenjan kuralına takıldı. Ünye 1957 Spor, Ordu 1.Amatör Lig’de final oynayan Altınordu Belediyespor ya da Kumruspor ile Play-Out maçına çıkacak. Fatsa Belediyespor’un 3.Lig’e çıkması durumunda Kumruspor ile oynacak olan yeşil-beyazlılar, Fatsa’nın çıkamaması halinde ise Altınordu Belediyespor ile karşılaşacak. Ünye, Play-Out maçında rakibine kaybederse 1.Amatör’e düşecek.


Altınordu Belediyespor direkt BAL’A çıkabilir !



Final maçında Kumruspor’u 3-1 yenerek 2017-2018 sezonu Ordu 1.Amatör Lig şampiyonu olan Altınordu Belediyespor, Fatsa Belediyespor’u bekliyor. Altınordu Belediyespor, Fatsa’nın Play-Off maçlarında alacağı iyi sonuçlar sonrasında 3.Lig’e çıkması halinde önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek. Fatsa’nın olası kaybı halinde ise Ünye 1957 Spor ile Bölgesel Amatör Lig için Play-Out maçına çıkacak !



Kumruspor’un az da olsa BAL şansı sürüyor !


Ordu 1.Amatör Lig’de finale çıkarak herkesin takdirini kazanan ancak tecrübesizlik sonucunda finalde kaybeden Kumruspor’un az da olsa Bölgesel Amatör Lig şansı sürüyor. Fatsa Belediyespor eğer 3.Lig’e çıkarsa Kumruspor Ünye 1957 Spor ile Bölgesel Amatör Lig için Play-Out maçı oynayacak. Fatsa Belediyespor 3.Lig şansını kaybettiği takdirde ise Kumruspor sezonu kaybettiği Altınordu Belediyespor finali ile bitirmiş olacak.
ORDU YORUM / SAMET KARADAĞ / ÖZEL
Editör: Haber Merkezi