Başkan Aşkın Tören’in “Altınordu’da ulaşımı sorun olmaktan çıkaracağız" sözü ile işaret ettiği hedefe bir an önce ulaşmak isteyen Altınordu Belediyesi, yol çalışmalarında vites yükseltti. Bir taraftan kent merkezinde etap etap sıcak asfalt çalışmaları yapan ekipler bir taraftan da kırsal mahallelerde hummalı beton yol çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.

Başkan Aşkın Tören’in güçlü ulaşım ağı güçlü kır kent bağı parolasıyla kırsal mahalleler için başlattığı ve şu ana kadar 31 mahalleye ulaşımda konfor getiren beton yol programında tamamlanan 32. Mahalle Altınyurt oldu. Mahallenin Çavuşoğlu sokağında yapılan beton yol çalışması ile aynı zamanda Altınyurt Kovancı arasında bağlantı yolu olarak da hizmet veren alternatif güzergâh konforlu ve güvenli bir yapıya kavuşturuldu.

Tamamlanan çalışmanın mahalle sakinlerine hayırlı olmasını dileyen Başkan Aşkın Tören, “beton yol çalışmalarımız büyük bir ivme kazandı. Mahallelerimizin ulaşım konusundaki sıkıntılarını ortadan kaldırmak ve kırsal mahallelerimiz ile kent merkezi arasındaki bağları güçlendirmek istiyoruz. Aynı zamanda bu çalışmalarımız ile şehrimizin erişilebilirlik ve ulaşılabilirlik seviyesini de yükseltmeye devam ediyoruz. Her yönüyle yaşanabilir Altınordu için canla başla çalışmaya, vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi