2021-2022 sezonunda kulüp tarihinde ilk kez mücadele ettiği 3.Lig'de geride kalan 13 haftada adeta unutamayacağı şeyler yaşayan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, bunlara bir yenisini daha ekledi. Ligde oynadığı son 7 maçta galibiyet alamayan Mor-Beyazlı ekipte kadro dışılar geldi. Teknik Heyetin raporu doğrultusunda 5 futbolcu kadro dışı kalırken, performans antrenörü  ve malzemecinin takımla ilişkilerinin kesildiği açıklandı.

Alınan kötü sonuçlarla birlikte Teknik Direktör Telat Özden ile görüşme gerçekleştiren Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü yönetimi, neşteri vurdu. Mor-Beyazlı ekipte son maçta hatalı gol yiyen ve maç sonunda taraftarlarla kavga eden Cantuğ Temel başta olmak üzere sezon başında transfer edilen Metin Sevinç, Bilal Gülden, Muhammed Can Öztürk ve Tevfik Doğukan Pala kadro dışı bırakıldı.

Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü'nde alınan kadro dışı kararı sadece 5 futbolcu ile sınırlı kalmadı. Yönetimin, teknik heyetle yaptığı toplantı sonrasında alınan karar neticesinde atletik performans hocası Kemal Oskay ve malzemeci Hicabi Minnet ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

SAMET KARADAĞ / ORDUYORUM

Editör: Haber Merkezi