6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinin ardından yararların sarılmaya çalışıldığı Türkiye'de spor müsabakaları da kademeli olarak başlarken, yardım maçları oynayan bazı kulüplerle birlikte birçok takım da maç eksiğini kapatma adına hazırlık maçı oynuyor. Fatsa Belediyespor'da hazırlık maçında Fatsa İlçe Stadyumu'nda 52 Orduspor Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi.

Daha önce Orduspor 1967 A.Ş. ve 1926 Bulancakspor ile oynadığı hazırlık maçları ile hazırlanan Fatsa Belediyespor ve Yılport Samsunspor ile deplasmanda Yomraspor ile de Ordu'da oynadığı hazırlık maçları ile kalan maçlara hazırlanan 52 Orduspor Futbol Kulübü, Fatsa'da karşı karşıya geldi. Konuk ekip 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde 24.dakikada Yusuf Mert Tunç ve 79.dakikada Nevzat Bilen'in attığı goller Mor-Beyaz-Siyahlı ekibin sahadan 2-0 galibiyetle ayrılmasını sağladı.

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Fatsa Belediyespor ligde 4 Mart Cumartesi günü deplasmanda Güneş Holding Çankaya Futbol Kulübü ile TFF 3.Lig 1.Grup takımı 52 Orduspor Futbol Kulübü ise ligde 5 Mart Pazar günü Yeni Ordu Stadyumu'nda Belediye Kütahyaspor ile karşılaşacak.

Samet Karadağ

Editör: Haber Merkezi