Teknik Direktörlük görevine Ahmet Taşyürek’i getirdikten sonra oynadığı maçların tamamını kaybeden 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde, hafta başında yönetim aldığı kararla kadro dışı ve para cezaları gerçekleştirmişti. Ordu ekibi son 5 lig maçında sadece 1 kez kazanırken, 9.hafta maçında ise 1922 Konyaspor ile karşı karşıya geldi.

Kadro dışı olan Anıl Taşdemir ile sakatlıkları bulunan Özgen Erdem, Sinan Morgil ve Nazmi Candoğan gibi oyuncuların yer almadığı maç kadrosunda kendisi gibi istikrarsız bir süreç geçiren rakibi karşısında iyi başlayan 52 Orduspor Futbol Kulübü, henüz 20 dakikada Samet Cantürk ve Sefa Durmuş ile 2-0 öne geçti. 1922 Konyaspor bu gollere 38’da Seyir Mehmet Söğüt ile karşılık verirken ikinci yarının başında Batuhan Er’in penaltı golüyle fark tekrar ikiye çıktı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve 52 Orduspor Futbol Kulübü, Ahmet Taşyürek ile çıktığı üçüncü lig maçında ilk kez kazandı.

52 Orduspor Futbol Kulübü ligde önümüzdeki hafta ise Gema Polimer Şile Yıldızspor ile Ordu’da karşılaşacak.

Stadyum: Konya Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu

Hakemler: Yakup Bakır, Ali Rıza Öztürk, Ömer Karakaya, Melih Kurt 

1922 Konyaspor: Ali Rıza Kırmızıtaş, Erkan Sasa, Seyit Mehmet Söğüt (Dk.75 Abdulsamet Kaya), Murat Karadeniz, Kaan Mert Nasırcılar (Dk.36 Ali Karakaya), Cihat Aktaş (Dk.61 Batuhan Türk), Yaşar Kavas, Hüseyin Mert Uyanıker (Dk.75 İsmail Cem Kara), İsmail Can Çavuşluk (Dk.46 Bartu Baladın), Hüseyin Biber, Seçim Can Koç 

52 Orduspor Futbol Kulübü: Taha Ayan, Erhan Karayer, Samet Cantürk, Ahmet Baha Bilgin, Abdullah Sezgin, Sergen İlhan, Sefa Küpeli, Furkan Kütük (Dk.90 Yiğit Tiryaki), Nevzat Bilen, Sefa Durmuş (Dk.68 Batuhan Aktaş), Batuhan Er (Dk.84 Emir Uzun) 


Goller: Dk.39 Seyit Mehmet Söğüt (1922 Konyaspor), Dk.7 Samet Cantürk, Dk.21 Sefa Durmuş, Dk.49 Batuhan Er (52 Orduspor Futbol Kulübü)

Sarı Kartlar: Kaan Mert Nasırcılar, Batuhan Türk (1922 Konyaspor), Yiğit Tiryaki (52 Orduspor Futbol Kulübü)

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi