2022-2023 sezonuna iyi başlamasına rağmen bazı maçlarda puan kaybı yaşayan ve zirveden oldukça uzaklaşan 52 Orduspor Futbol Kulübü, gözünü yine zirveye dikti. Teknik Direktör Ahmet Taşyürek ile toplanmanın hesaplarını yapan Ordu ekibi, ligin 12.haftasında Ordu’da Karbel Karaköprü Belediyespor ile karşılaştı.

52 Orduspor Futbol Kulübü stadyumuna gelen az sayıdaki seyircilerin de desteğiyle gol ya da goller için rakip kaleye yüklenirken, ilk yarıda istediğini bulamadı. İkinci yarının başında oyuna giren Batuhan Aktaş ise 5 dakika sonra golü attı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Taşyürek takımının oyunundan memnun olduğunu oyuncu değişikliğine gitmeyerek fark ettirirken, son 10 dakikada iki ismi daha değiştirdi ve skoru koruyarak 3 puanı 1-0’lık skorla aldı.

52 Orduspor Futbol Kulübü kritik rakibi karlısında aldığı galibiyetle birlikte puanını 23 yaptı ve 2.sıraya yükseldi. Karbel Karaköprü Belediyespor ise 20 puanla 4.sıraya geriledi.

Stadyum: Yeni Ordu Stadyumu

Hakemler: Engin Atmaca, Sezgin Altun, Metin Ekren, Muhammed Sevim

52 Orduspor Futbol Kulübü: Taha Ayan, Erhan Karayer, Nazmi Candoğan, Samet Cantürk, Sinan Morgil, Sergen İlhan, Furkan Kütük, Özgen Erdem (Dk.46 Batuhan Aktaş), Sefa Küpeli, Nevzat Bilen (Dk.89 Seydi Kayasoy), Batuhan Er (Dk.80 Emir Uzun)

Karbel Karaköprü Belediyespor: Berat Çelebi, Emre Yıldırım, Burak Büyükkaya, Selim Şahin (Dk.84 Kemal Sabri Bayraktar), Mücahit Çakır, Muhammed Raşit Şahingöz, Fatih Dalgıç (Dk.64 Muhammed Öztürk), Emre Fırtına, Emirhan Korkmaz (Dk.73 Fatih Gül), Halil Yılmaz (Dk.73 Fevzi Özkan), Kubilay Akyüz

Gol: Dk.50 Batuhan Aktaş (52 Orduspor Futbol Kulübü)

Sarı Kartlar: Samet Cantürk, Batuhan Er, Sefa Küpeli (52 Orduspor Futbol Kulübü), Emre Yıldırım (Karbel Karaköprü Belediyespor)

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi