2021-2022 sezonunun ilk yarısında sakat ve cezalı oyunculardan dolayı kısıtlı bir kadro ile mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü, devre arası transfer sezonunu genç oyuncu transferi ile tamamladı. 52 Orduspor Futbol Kulübü, aynı grupta mücadele ettiği İskenderunspor A.Ş'nin 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Adem Bekir Ataş'ın lisansını çıkardı.

Sezonun devre arasında Cüneyt Tiryaki gözetiminde Bahattin Tuğrul Aygün, Güney Tutcuoğlu, Mikail Albayrak ve Nebi Tiryakioğlu'nu bonservisi ile kadrosuna katan 52 Orduspor Futbol Kulübü, TFF 1.Lig ekibi Gençlerbirliği'nden Batuhan Uçan ve 2.Lig ekibi Çorum Futbol Kulübü'nden Talha Özler'i kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Mor-Beyaz-Yeşilli ekip, son transferini ise 2001 doğumlu orta saha oyuncusu Adem Bekir Ataş ile yaptı.

 Adem Bekir Ataş Kimdir ?

İstanbul Gençlerbirliği altyapısında forma giyerken Beşiktaş'ın dikkatini çeken ve Siyah-Beyazlı takımın altyapısında birçok maça çıkan Adem Bekir Ataş, Milli Takım seviyesinde de U-15 Milli Takımı'nda iki kez İngiltere karşısında şans bulmuştu. 2020-2021 sezonunun başında Beşiktaş'tan ayrılarak bedelsiz olarak İskenderunspor A.Ş.'ye transfer olan Ataş, ilk sezon Play-Off finali oynayan takımda 6 maçta 13 dakika şans bulmuştu. 2001 doğumlu orta saha oyuncusu, sezonun ilk yarısında ise forma giyemedi.

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi