Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki gözetiminde kadrosuna takviyelerle ikinci yarı öncesinde daha çok iddialı bir ekip olduklarını her fırsatta dile getiren 52 Orduspor Futbol Kulübü, ikinci yarının ilk maçında Kuşadasıspor ile Ordu’ya karşılaştı.

Yeni Ordu Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada zaman zaman kar yağışı şiddetini arttırınca mücadele beyaz zemin üzerinde oynandı. Henüz 8.dakikada Gökhan Özer ile öne geçen Mor-Beyaz-Yeşilli ekipte Özer 27.dakikada yine sahneye çıktı ve skoru 2-0 yaptı. 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde tecrübeli forvet Gökhan Erdöl 33.dakikada ise farkı 3’e çıkardı. Maçın son golünü ise konuk ekip 76.dakikada Barış Sungur ile bulurken karşılaşma 3-1 bitti.

52 Orduspor Futbol Kulübü aldığı galibiyet sonrasında puanını 32 yaparak Play-Off potasına girdi. Konuk ekip ise 28 puanda kaldı.

Stadyum: Yeni Ordu Stadyumu

Hakemler: Aytaç Geçgel, Mustafa Güçer, Tahir Yalçın

52 Orduspor Futbol Kulübü: Berat Çelebi, Batuhan Aktaş, Emre Tosun, Talha Özler, Sinan Morgil, Sergen İlhan, Güney Tutcuoğlu (Dk.77 İzlem Anıl Balakkız), Özgen Erdem (Sk.77 Gökhan Berkay Yıldız), Mikail Albayrak (Dk.62 Muzaffer Kahriman), Gökhan Özer (Dk.62 Şükrü Kaan Kılıçarslan), Gökhan Erdöl

Kuşadasıspor: Necati Yılmaz, Hasan Çelik, Serkan Yola (Dk.46 Mehmet Bağlı), Doğan Çamlı, Hayrullah Çelik, Galip Güzel, Murat Çaydemir, Mustafa Demirel (Dk.87 Emre Akbulut), Yiğit İsmail Gökoğlan (Dk.46 Barış Sungur), Özer Ozan Pekdemir (Dk.46 Ferhat Öztaşdelen), Ali Öztürk 

Goller: Dk.8 ve 27 Gökhan Özer, Dk.33 Gökhan Erdöl (52 Orduspor Futbol Kulübü), Dk.76 Barış Sungur (Kuşadasıspor)

Sarı Kartlar: Gökhan Özer, Şükrü Kaan Kılıçarslan (52 Orduspor Futbol Kulübü), Hayrullah Çelik (Kuşadasıspor)

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi