2022-2023 sezonu öncesinde transfer çalışmalarına başlayan ve iç transferde Sinan Morgil ile anlaşmaya varan 52 Orduspor Futbol Kulübü, ilk dış transferini de Anagold 24 Erzincanspor’nda Sefa Kınalı’yı alarak yaptı. Mor-Beyazlı ekipte yeni sezonda kadronun tamamen değişmesi beklenirken, Samet Cantürk ve Nazmi Candoğan ile prensipte anlaşmaya varıldı.

Geçtiğimiz sezon İnegolspor’da forma giyen 33 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Samet Cantürk, 2.Lig’de 34 karşılaşmada forma giymişti. Kariyerinde Afjet Afyonspor’da farklı liglerde şampiyonluklar yaşayan 33 yaşındaki orta saha Nazmi Candoğan ise geride kalan sezonu 2.Lig’de 32 ve Türkiye Kupası’nda 3 olmak üzere 35 maç oynayarak geçirmişti.

52 Orduspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü yönetime sunduğu raporda takımdan ayrılan Gökhan Erdöl’ün yerine yine tecrübeli bir forvet istediği öğrenildi. Şimşir’in 2020-2021 sezonunda Karşıyaka forması ile 15 gol atan ve geçen sezon İskenderunspor A.Ş. takımı ile genelde sonradan oyuna giren 28 yaşındaki Hakan Kuş’u istediği konuşuluyor.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi