2022-2023 sezonuna iyi başlayan ve liderliğe kadar da yükselen 52 Orduspor Futbol Kulübü, geçen hafta kendi sahasında aldığı mağlubiyeti unutturmak için mutlak galibiyet parolasıyla gittiği Kütahya’da istediğini bulamadı.

Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir’in sakatlıkları geçen Sinan Morgil ve Anıl Taşdemir’e de forma verdiği maçta aranan galibiyet golü bir türlü gelmedi. İki hafta önce lider olan 52 Orduspor Futbol Kulübü, iki haftada kaydetti dört puan ile zirve yarışında yara aldı.

52 Orduspor Futbol Kulübü önümüzdeki hafta ise üst sıralar için önemli bir karşılaşma olacak olan Elazığspor ile Ordu’da karşılaşacak.
 

Stadyum: Kütahya Dumlupınar

Hakemler: Alkan Parsak, Bekir Özçelik, Halil Tolgahan Demir, Hasan Rıza Akol

Belediye Kütahyaspor: Hasan Sürmeli, Eyüp Poyraz, Emrah Dağ, Erdinç Çepoğlu, Ertuğrul Tekşen, Muhammed Burak Çelik (Dk.26 Niyazi Çolak), Talha Mayhoş (Dk.82 Ali Kemal Özkan), Onur Şirin, Yusuf Atasoy, Yasin Reis (Dk.61 Muhammet Enes Gök), Önder Akdağ

52 Orduspor Futbol Kulübü: Taha Ayan, Erhan Karayer, Samet Cantürk, Nazmi Candoğan, Sinan Morgil, Sergen İlhan, Sefa Küpeli, Anıl Taşdemir (Dk.86 Furkan Kütük), Batuhan Aktaş (Dk.73 Yusuf Mert Tunç), Sefa Durmuş (Dk.90 Veysel Sönmezsoy), Nevzat Bilen

Sarı Kartlar: Ertuğrul Tekşen, Önder Akdağ (Belediye Kütahyaspor), Nazmi Candoğan, Sergen İlhan (52 Orduspor Futbol Kulübü)

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi