Geçtiğimiz günlerde Anıl Taşdemir ile sözleşme imzalayarak dikkatleri üzerine çeken 52 Orduspor Futbol Kulübü transferde durmuyor. Sezon başlarında harcadığı paralar ve yaptığı transferlerle rağmen üst liglere yükseltemeyen Mor-Beyaz-Yeşilli ekip, yine transferde adından söz ettiriyor.


52 Orduspor Futbol Kulübü, 2.5 yıldır Düzcespor forması giyen ve geride kalan sezonda 2.Lig’e yükselen takımda attığı gollerle dikkat çeken Nevzat Bilen’i transfer etti. 28 yaşındaki kanat oyuncusu 36 maçta 8 gol attığı sezonun ardından Ordu’ya gelerek 52 Orduspor Futbol Kulübü ile resmî sözleşmeye imza attı.

Çaykur Rizespor altyapısında futbola başlayarak Pazarspor, Kırıkhanspor ve Gaziosmanpaşa’da kiralık oynayan Bilen, 2015-2016 sezonunda bonservisini alarak Ofspor’a gitmişti. Trabzon ekibinde 131 maçta 37 gol attıktan sonra Bayburt İl Özel İdaresispor’a transfer olan Nevzat, burada sadece 4 maça çıkmıştı. Düzcespor ile anlaşan ve 2.5 sezonluk macera yaşayan tecrübeli kanat oyuncusu, 76 maçta 23 gol ve 9 asistlik bir performans sonrasında takımdan ayrıldı.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi