Ordu İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından iki (2) ayda bir e-dergi olarak yayınlanacak olan '81 Çalıkuşu Ordu" adlı derginin ilk sayısı resmi web sitesinde yayın hayatına başladı.

"81 Çalıkuşu Ordu" dijital dergisi ilk sayısında İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve 19 İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirmiş olan eğitim öğretim faaliyetleri, seminer ve söyleşiler, belirli gün ve haftalarda düzenlenen programlar, Proje ve Koordinasyon Merkezinin yürüttüğü özgün ve farkındalık oluşturan projeler, ulusal ve uluslararası yarışmalardaki başarılar, zenginleştirilmiş eğitim ortamları ile eğitim teknolojileri alanında yapılan başarılı ve güzel çalışmalar ile açılışı gerçekleştirilen kütüphaneler yer alıyor.

Yayın hayatına başlayan " 81 Çalıkuşu Ordu" E-Dergi iki ayda bir okuyucularıyla buluşmaya devam edecek.

Ordu İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Eğitim Kenti Ordu'muzda ekip ruhuyla ve özenle yaptığımız çalışmaları derlediğimiz "81 Çalıkuşu Ordu" İsimli Dijital Dergimize, Müdürlüğümüz resmi web sitesinde (http://ordu.meb.gov.tr/) yer alan yürütülen çalışmalar menüsündeki "Dijital Dergi-Çalıkuşu" sekmesinden ulaşabilirsiniz.” Denildi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi