Ak Parti'de aday belirleme süreci devam ediyor. Ordu'da geçtiğimiz hafta yapılan temayül yoklamasından sonra bu hafta da üç ayrı merkezde aday belirleme yoklaması yapılıyor.

Dün Ordu merkezde (Altınordu) saat 16.00'da yapılan yoklamaya Gülyalı, Ulubey, Gürgentepe, Gölköy, Mesudiye ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları temayüle giren aday adayları hakkında görüşlerini yazdılar. Bu gün de Fatsa merkez ve yukarı havzası aynı şekilde görüş bildirdikten sonra pazar günü (yarın) ise Ünye merkez ile yukarı havzası aynı yöntemle yazılı olarak aday milletvekili aday adayları hakkındaki görüş ve düşüncelerini yazacaklar.

Bunlar daha sonra Ankara da oluşan komisyonlara iletilecek. Gerek geçen hafta yapılan temayül oylamasına gerekse bu hafta sonu yapılan yazılı örgüt yoklamasına ve gerekse Ankara'da oluşan alt komisyon toplantısına mevcut milletvekilleri, eski milletvekilleri ve bir önceki il başkanı olması nedeni ile Hüseyin Akyol katılmıyor. Akyol ve diğer temayül ve yoklamaya katılmayanlar en son oluşacak Genel Merkezde kurulan üst kurulun yapacağı toplantıya çağrılacaklar. Ordu Yorum/Hasan Özata/Özel HABER

Editör: Haber Merkezi