2021-2022 sezonunda kısıtlı kadrosuna rağmen ligde kalmayı başaran ve bu hedefini uzun yıllardır gerçekleştiren Fatsa Belediyespor’da, üç yıldır takımın başında görev yapan Teknik Direktör Niyazi Hüseyinoğlu önemli açıklamalarda bulunmuştu. Takımın artık hedefini Play-Off olması gerektiğini aksi takdirde üst sıralar hedefi olmayan takımda görevine devam etmesinin zor olduğunu söylemişti.

Sezon öncesine en kısa zamanda Teknik Direktör Niyazi Hüseyinoğlu ile bir araya gelmesi beklenen Kulüp Başkanı Adem Bekar’ın, bu isteğe olumlu cevap vereceği açıklandı. Adem Bekar son yıllarda finansal anlamda iyi iş yaptıklarını söylerken: “Aslında geçen sezon Play-Off’a kadro kurduk. Güçlü bir kadroydu ama olmadı. Son iki sezonda ligden 4 takım düşüyordu. Gerçekten kolay bir iş değil. Hem geçen sezonun borçlarını ödeyeceksiniz hem de takımın finansını sağlayacaksınız. Ligde kalmak bizim gibi takımlar için gerçekten bir başarıdır.” dedi.

Niyazi Hüseyinoğlu’nun kendisi için teknik direktör daha fazlası olduğunu ifade eden Adem Bekar: “Niyazi Hüseyinoğlu benim sınıf arkadaşım. Benim teknik direktörüm değil yol arkadaşım. Biz onula yol arkadaşlığı yaptık. Hocamızla görüşeceğiz, dinleyeceğiz, taleplerini alacağız. Bize uyarsa anlaşmayı düşünürüz. Her zaman devamlılıktan yanayız. Bizim hedeflerimiz zaten Play-Off’a kalmak. Bu doğrultuda anlaşmaya çalışıp hocamızla anlaşmaya çalışacağız. Niyazi hocamızın Fatsa Belediyespor ile kariyer yapmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi