Ordu Üniversitesi yerleşkesinin de içerisinde bulunduğu şehrin önemli yerleşim merkezlerinden biri olan Cumhuriyet Mahallesinde Başkan Aşkın Tören’in söz verdiği yıl sonuna kadar 7 kilometre asfalt seferberliği 7 sokak ile start aldı. Son yapılan çalışma ile yapılaşmanın devam etmesi sebebiyle stabilize yolların toz ve çamurunun vatandaşlar için çileye dönüştüğü Cumhuriyet mahallesi 1308, 1313 sokak 1, 1314, 1315, 1316, 1317, 1449 No'lu sokaklarında yolları asfalt konforuna kavuştu.

26 sokağın alt ve üst yapısı ile yeniledi

Bugüne kadar kesintisiz bir mesai ile sürdürdüğü alt ve üst yapı çalışmaları ile ilçenin önemli merkezlerinden ve birçok ilçeden daha büyük olan Yeni Mahalleyi adı gibi baştan başa yenileyen, Düz Mahalle, Şahincili, Şirinevler, Karapınar, Kumbaşı, Karşıyaka, Bucak, Zaferimilli, Güzelyalı, Selimiye, Eskipazar başta olmak üzere birçok mahallede dev altyapı yatırımlarını hayata geçiren Altınordu Belediyesi, 30 aydır şehirde yürüttüğü hummalı çalışmalarında sadece Cumhuriyet mahallesinde 26 sokağı altyapı ve asfalt konforuna kavuşturdu. Şehrin birçok mahallesi ile birlikte Cumhuriyet Mahallesinde de çalışmalar aralıksız sürüyor.

Çalışmalarını bütüncül bir yaklaşım ile sürdüren Altınordu Belediyesi, altyapı ve yol çalışmaları tamamlanan sokaklarda ara vermeden modern baskı beton kaldırım çalışmaları gerçekleştiriyor. Cumhuriyet Mahallesinde tamamlanan altyapı ve asfaltın ardından 7 sokakta kaldırım çalışmalarına başlandı.

"Şehrimiz ve hemşehrilerimiz için canla başla çalışıyoruz"

Şehrimiz ve hemşehrilerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz diyen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, "yeni yerleşimler nedeniyle sürekli gelişen büyüyen ve toplu yaşam alanları oluşan mahallemizde bölge sakinlerimiz için stabilize yolların tozu toprağı çamuru artık bir çile haline gelmişti. Toplu site ve toplu yapılaşma alanlarının yoğunlukta olduğu Şahincili ve Karşıyaka'nın ardından Cumhuriyet Mahallemizde de benzeri bir çalışma ile yolları asfalta kavuşturuyoruz. Cumhuriyet Mahallemizde gerçekleştireceğimiz çalışmalar ve hayata geçireceğimiz projelerle gerçekten adına yaraşır bir mahalleyi ortaya çıkaracağız. Çalışmalarımız mahallemiz genelinde artarak devam edecek. Yapılaşmanın belli bir seviyeye geldiği mahallemiz altyapı başta olmak üzere sosyal alanlarıyla şehrimizin önemli cazibe merkezlerinden bir tanesi olacak. İşbirliği ve katkıları için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. Şehrimiz ve hemşehrilerimiz için canla başla çalışmaya devam ediyoruz." şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi