Depremin ilk gününden itibaren tüm ekip ve ekipmanları ile deprem bölgelerine giden Ordu Büyükşehir Belediyesi; arama-kurtarma, yemek ihtiyacı giderme, gelen yardımları ulaştırma gibi büyük bir görev üstlenirken bölgedeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Depremin en çok yıkıma neden olan illerden birisi olan Adıyaman’da Su sorunlarının giderilmesine katkı veren bakım ve onarımları yapan OSKİ şimdi ise kurulumları devam eden konteyner kentlerin alt yapısını inşa ediyor. Ekipler, Ordu Valisi Tuncay Sonel’in koordinatör vali olarak görev yaptığı Adıyaman ilinde AFAD ve Kızılay tarafından kurulan konteyner kentlerin altyapısını tamamlarken, diğer yandan ise yıkılan ve su akan binalara su akışını keserek hummalı bir çalışma yürütüyor.

Adıyaman’da yapılan çalışmaları değerlendiren ekipler ise, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Güler’in desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Depremin ilk anından itibaren kendilerine büyük destek veren Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu halkının her zaman gönüllerinde olduklarını ifade ettiler.

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi ve OSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı 100’e yakın ekip bölgede görev yapıyor. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi