Orduspor Kulüp Başkanlığı için ilk aday Ahmet Serdar oldu. Tüzük değişikliği nedeniyle yapılacak olan Genel Kurul sonrasında Seçimli Olağanüstü Genel Kurul’a gidecek olan Orduspor’da, henüz tarihi belirlenmeyen Genel Kurul’da eski yönetici Ahmet Serdar adaylığını koyacağını belirtti.


”Devre arasında çekilmek zorunda kalmıştı”


Orduspor’un sezon başında yaptığı genel kurul’da Yaşar Pamuk yeniden başkan olmuş ve Ahmet Serdar yönetimde yer almıştı. Orduspor’da yarım sezon Altyapıdan Sorumlu yöneticiliğini yapan Serdar, 28 Ocak’ta yapılan Olağanüstü kongrede başkanlık için aday olmuş ancak 100 imzayı bulamadığı için adaylıktan çekilmek zorunda kalmıştı.

”Yaşar Pamuk’u usulsüzlükle suçlamıştı”


Geride kalan sezonun devre arasında yapılan Olağanüstü kongrede başkanlık için aday olan ve 100 imzayı bulamadığı için adaylıktan çekilmek zorunda kalan Orduspor eski yöneticisi Ahmet Serdar, kongrede usulsüzlük yapıldığını ve kongrenin yeniden yapılması gerektiğini dile getirmişti. Serdar, kongrenin tekrarlanması gerektiğini ısrarla dile getirirken, gerekli başvuruları yapmasına rağmen kongre tekrarlanmamıştı.

”Tüzüğün değişmesinden yana”


Geçen sezon 100 imza toplayamadığı için adaylığını koymasına rağmen çekilmek zorunda kalan Ahmet Serdar, 17-24 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Genel Kurul’da tüzüğün değişmesinden yana. Ahmet Serdar, Orduspor’un Temmuz ayında yapacağı Seçimli Olağanüstü Kongresi’nde başkanlığa adaylığını koyan ilk isim oldu. Ordu Yorum/ Samet Karadağ
Editör: Haber Merkezi