52 Orduspor Futbol Kulübü'nde Hasan Erkin Şimşir ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen ve daha sonra lider Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. mağlubiyetinin ardından bir süre daha görevde kalan ve daha sonra hazırlık maçının ardından görevden alınan Ahmet Taşyürek, Ordu ekibinden ayrılık sürecini anlattı.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Ahmet Taşyürek özellikle ayrılık süreci ile ilgili 52 Orduspor Futbol Kulübü'ne hakkı var ise helal olmadığını söylerken: '52 Orduspor Futbol Kulübü’nden ayrılma sürecimle ilgili hiç ilgisi olmayan açıklamalar ve olmadık şekillerde söylemler kullanılmaktadır. Bundan dolayı tarafımdan açıklama yapma zorunluluğu hasıl olmuştur. Ayrılma, bana son hazırlık maçı sonrasında sportif direktörümüz tarafından iletilmiş olup herhangi bir sebep söylenmemiş, kendisi de sebebinin bilmediğini söyleyerek yıl ayrımı gerçekleşmiştir. Herhangi bir yönetici veya başkanla görüşmem olmamıştı. Ayrılma konusunda karşılıklı anlaşma yoktur, yaşanılan depremle ilgili yoktur. Şahsım ve ekibim adına, varsa hakkım, helalliğim de yoktur. Söylenecek çok şey vardır ancak terbiyem gereği kol kırılır, yen içinde kalır.'' dedi.

17 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Ahmet Taşyürek, hazırlık maçında Yılport Samsunspor karşısında aldınan 5-0'lık mağlubiyetin ardından görevden alınmıştı.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi