Fatsa Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine başlayacak Aile Okulu Projesi, eğitimci-tarihçi yazar Vehbi Vakkasoğlu’nun Ailede Sevgi İletişimi Konferansı ile start alacak.

1 günde iki konferans

Kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında Fatsa’ya gelecek olan eğitimci-tarihçi yazar Vehbi Vakkasoğlu günde iki ayrı konferans programı ile söyleşide bulunacak. Cumhurbaşkanlığı genelgesi ile 2021 yılının “Mehmet Akif ve İstiklal Marşı Yılı” olarak belirlenmesi ile İstiklal Marşı’nın anlamını ve Kurtuluş Savaşı’nın önemini anlatmak amacıyla 13 Ekim Çarşamba günü saat 13.30’da Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi’nde “Asım’ın Nesli Gençlik” temalı söyleşi, ‘Mutlu Aile, Mutlu Toplum’ ilkesiyle toplumun temel yapısını oluşturan aile kurumunu korumak ve güçlendirmek amacıyla Fatsa Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Aile Okulu projesi kapsamında aynı günün(13 Ekim)akşamı saat 19.00’da, Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde ‘Ailede Sevgi İletişimi’ konulu konferans verecek.

“Aileyi ve gençliği önemsiyoruz”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Sosyal ve kültürel faaliyetlere ne kadar önem verdiğimizi, yaptığımız etkinliklerle göstermekteyiz. Şehrimizin sosyokültürel dokusuna katkı sağlamayı hedeflediğimiz bu tür konferans etkinliklerimiz, ilçemiz için ihtiyaç duyulan kültürel bir kimlik çalışmasıdır. Bu manada hem gençliğimizi, hem de toplumumuzun temel yapısını oluşturan aile kurumunu korumak ve güçlendirmek amacıyla söyleşi ve konferans programları organize ediyoruz. Mutlu aile, mutlu toplum ilkesiyle başlattığımız Fatsa Belediyesi Aile Okulu projesi kapsamında ilk programımızı tecrübeli ve deneyimli eğitimci yazarımız Vehbi Vakkasoğlu’nun ‘Ailede Sevgi İletişimi’ konulu konferansıyla yapacağız. Türkiye’nin önemli bir değeri ve birikimi olan hocamızın tavsiye ve önerileri bizler için bir rehber niteliğinde olacaktır.” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi