30 Mart tarihinde yapılacak  mahalli seçimlere büyük önem veren ve bu yolda çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti, Ordu’nun en büyük ilçesi Altınordu’da İlçe Başkanlık binasını gerçekleştirdiği törenle hizmete açtı. AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Engin Tekintaş’ın ev sahipliğinde birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı açılış programına AK Parti İstanbul Milletvekili ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Ordu Milletvekillerinden Fatih Han Ünal, İhsan Şener,  AK Parti eski milletvekili Eyüp Fatsa, il ve  ilçe parti başkanları ile birlikte çok sayıda vatandaş  katıldı.

 

AK Parti’nin Altınordu İlçesinde yürüteceği seçim çalışmalarında seçmenlere daha yakın olmak amacı ile çalışmalarını mesai mefhumu gözetmeksizin sürdürdüklerini belirten AK Parti Altıordu Belediye Başkan Adayı Engin Tekintaş, seçildikleri taktirde 5 yılda yapacakları karşısında vatandaşın Ak Belediyecilik ile keşke daha önce tanışsaydık diyeceklerini söyledi.

 

“Adım adım 30 Mart 2014 seçim tarihine doğru ilerliyoruz. Sürecin başlangıcından bugüne kadar aday adayı arkadaşlarımızla birlikte önemli bir çalışmayı başlattık. Bu çalışmayı yürütürken hepimizin hedefinde yeni kurulan Altınordu ilçemizi ve Büyükşehirimizi birlikte yönetmek vardır. Projemizi, gelecek hedefimizi 50 yıllık 100 yıllık vizyonumuzu yansıtmak üzere birlikte yola çıktık. Şimdi koyduğumuz hedef, projelerimizle çalışma programlarımızla, bugüne kadar birlikte yürüttüğümüz tüm çalışmaları yeniden bir kez daha gözden geçirerek daha mükemmelini başarmak üzere 30 Mart’a kadar seçim çalışmalarını sürdürmektir. 30 Mart’ta karar halkımızın, dolayısyla sizden beklentimiz artık geriye dönüşü olmayan ve Ordu’nun bu zamana kadar yaşamış olduğu süreci inşallah 5 yıl sonra  keşke daha önce başarsaydık dedirteceğimiz bir dönemi yaşatmak üzere arkadaşlarımızla çalışmaları sürdürüyoruz. Gelecekle ilgili bizi izlemenizi, bizimle beraber bu yolu takip etmenizi ve sandık başına gittiğinizde 5 dakika düşünerek, 5 saniyede karar vereceğiniz bir günü, 5 yılımızı 50 yıllık bir çalışmayla tamamlayacağız” dedi.

 

AK Parti Altınordu İlçe Başkanlığı binasının açılışına katılan eski milletvekili Eyüp Fatsa yaptığı konuşmasında,  Ordu’nun büyük bir heyecan yakaladığını  ve seçimlerin Ordu ve tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını Allah’tan temenni ettiğini söylerken, görkemli açılış törenine katılan milletvekillerinden İhsan Şener, açılışta ortaya konan tablonun güzelliğine değindi. Milletvekili Fatih Han Ünal’da gerçekleşen açılışta sağlanan birlik ve beraberliğe dikkat çeken bir konuşma yaptı. AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz da yaptığı konuşmasında, “Biz birlik ve beraberliği en üst seviyede tutan, birlikte başaracağız sloganına nail olmuş bir siyası partiyiz. 3 Kasım 2002 yılından itibaren girilen tüm seçimlerden zaferle ayrıldık. Bu güzel oluşuma vesile olan sizlere teşekkür ediyorum” diye ifade etti. Konuşmaların ardından kurdelayı birlikte kesen partililer ve vatandaşlar hizmet binasını inceledi,  AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Engin Tekintaş’a ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi