AK Parti 1. Olağanüstü Genel Kongre organizasyon ekibi belirlendi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile birlikte AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı İhsan Şener, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Düzce Milletvekili Fevai Arslan tertip komitesi içerisinde yer aldı. Tertip Komitesi, 27 Ağustos’a kadar kongre hazırlıklarını tamamlayacak. 

KONGRE HAZIRLIKLARI BAŞLADI
AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı İhsan Şener, kongre hazırlıklarına başladıklarını ifade ederek, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın  milletimizin desteği ile Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından partimin 27 Ağustos'ta olağanüstü kongreye gidecek. Kongre hazırlıklarını Genel Başkan Yardımcımız Sayın Süleyman Soylu ile birlikte yürüteceğiz. Partimizin Genel Başkanı bu tarihte belirlenecek. Şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Kongrenin 27 Ağustos Çarşamba günü saat 10'da yapılacağını hatırlatan Şener, Parti Genel Başkanı ile birlikte Başbakanın da belirleneceğini söyledi.
Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi