2021-2022 sezonunda mücadele ettiği Voleybol Erkekler 1.Lig B Grubu'nda Play-Off hedefleyen ve Play-Off'ların ardından Efeler Ligi'ne yükselmek isteyen Akkuş Belediyespor için evdeki hesap çarşıya uyumuyor. Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, kendi saha ve seyircisi önünde Develi Belediyespor'a 3-0 kaybetti ve iç sahada üst üste ikinci mağlubiyetini aldı.

Akkuş İlçe Kapalı Spor Salonu'nda rakibi karşısında ilk set başa baş mücadele veren Akkuş Belediyespor, uzatmaya giden seti 26-28 kaybederek 1-0 geriye düştü. İlk sette oldukça yorulan ve rakibine direnç gösterme konusunda başarılı olamayan Ordu temsilcisi, 20-25 ve 19-25 kaybettiği diğer setler sonrasında maçı 3-0 kaybetti.

Bu sezon parkeye çıktı 8 maçta 2.mağlubiyetini alan ve bu mağlubiyetleri kendi sahasında alan Akkuş Belediyespor, topladığı 18 puanla ligde 4.sırada yer alıyor. Akkuş Belediyespor ligin 9.hafta maçında ise deplasmanda Maliye İhtisas ile karşılaşacak. Ankara'da oynanacak bu karşılaşma TVF Voleybol TV'den canlı olarak ekranlara gelecek.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi