Ligde oynadığı son iki deplasman maçını kaybederek deplasmanda galibiyete hasret olan Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1.Ligi B Grubu'nda 14.haftada Başkent'te parkeye çıktı. Ordu temsilcisi, Dürümle Ted Ankara Kolejliler karşısında ise deplasmanda galibiyet hasretine son verdi.

Ankara'da Ted Üniversitesi Prof.Dr.Rüştü Yüce Kapalı Spor Salonu'nda konuk olduğu rakibini, sezonun ilk maçında Ordu'da 3-1 yenmeyi başaran Akkuş Belediyespor, deplasmanda daha rahat kazandı. Akkuş Belediyespor rakibi karşısında maçı 21-25, 13-25 ve 25-27 setler sonrasında kazanmayı başardı ve Play-Off potasında kaldı.

Akkuş Belediyespor'a verdiği destek ile bilinen Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci karşılaşmayı yerinden takip ederken maçtan sonra yaptığı açıklamada: ''TVF Erkekler 1. Ligi 14'üncü hafta mücadelesinde deplasmanda Ankara TED Kolejliler' i 3-0 mağlup eden Akkuş Belediyespor'umuzu tebrik ediyorum. Bu önemli mücadelede bugün bizleri yalnız bırakmayan Dışişleri Bakan Yardımcımız Sn. Yavuz Selim Kıran, Ak Parti Ordu Milletvekilimiz Sn. Metin Gündoğdu, Ak Parti Ordu eski Milletvekilimiz Sn. Oktay Çanak ve çok değerli hemşehrilerime teşekkür ederim.'' açıklamalarını yaptı.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi