Geçtiğimiz iki sezon ligi Play-Off potasında bitiren hatta Play-Off maçlarında da final niteliğindeki son maçları kaybedinde Efeler Ligi'ne yükselme şansını elinin tersiyle iten Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, bu sezon başında farklı bir başantrenör getirmesine rağmen aynı hedefte ilerliyordu. Ligin ilerleyen haftalarda eski başantrenör Mehmet Aydın'ı yine göreve getiren Akkuş Belediyespor, bu hafta ise parkeye çıkmadı.


Sezonun ilk yarısında Solhanspor deplasmanına giden ancak rakibinin maça çıkmaması sonrasında hükmen galibiyetle geri dönen Akkuş Belediyespor, aynı takımla sezonun ikinci yarısındaki maçı ise oynamadı. Solhanspor, sezonun ilk yarısında Akkuş Belediyespor karşılaşmasından sonra Hakkari Gençlik Sportif Faaliyetler takımı ile yapacağı maça da çıkamayacağını duyurmuş ve 2. hükmen yenilgisini almıştı. Solhanspor, talimatlara göre aynı sezonda iki kez hükmen yenilgi aldığından dolayı küme düşmüştü.

Akkuş Belediyespor, ligde önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağı kritik Niksar Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürürken iki ekip arasındaki maç ise Play-Off yolunda en önemi maçlardan birisi olacak.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi