2021-2022 sezonunda mücadele ettiği Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1.Ligi ekiplerinden Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı'nda geçen sezon Play-Off son maçında kaçan terfi şansı bu sezon da devam ediyor. Ligde sezon başında öncelikle Play-Off hedefleyen Akkuş Belediyespor, ligin normal sürecinde bu hedefine ulaşarak Play-Off'lara kaldı.

Mücadele ettiği B Grubu'nda 22 karşılaşmaya çıkan ve bu maçların 16'sını kazanan Akkuş Belediyespor aldığı 47 puanla Play-Off'a kaldı. A Grubu'nda Rest Property Alanya Belediyespor, Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ, İstanbul BBSK, Aydın Büyükşehir Belediyespor; B Grubu'nda ise Develi Belediyespor, Hatayspor, Türşad ve Akkuş Belediyespor Play-Off'lara kalırken gruplarda belli oldu.

21 Mart'ta Ankara'da başlayacak olan Play-Off Yarı Final maçlarında ise Akkuş Belediyespor'un rakipleri Develi Belediyespor, Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ ve İstanbul BBSK oldu. Akkuş Belediyespor grubunu ilk iki sırada bitirmesi halinde Play-Off final grubuna yükselecek.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi