Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, istişare toplantılarına devam ediyor. İlçelerden gelen heyetlerle toplantılar yapan Başkan Güler, talep ve önerileri dinleyerek çalışmaların planlamasını yapıyor. Başkan Güler öte yandan ‘uç beyleri ve yakın mesai arkadaşlarım’ diye adlandırdığı muhtarları da ağırlamayı sürdürüyor.

Son olarak Akkuş ilçesi mahalle muhtarlarını ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, muhtarların ziyareti dolayısıyla çok mutlu olduğunu belirtti.

Gerçekleştirilen ziyaret ve toplantıda Büyükşehir Belediyesi olarak Akkuş’a yapılan yatırımlarla ilgili muhtarlara bilgi veren Başkan Güler, “Akkuş ilçemize 63 km asfalt, 10 km beton yol, 10 km sıcak asfalt, 49 km yeni yol açma, 677 km stabilize yol, 1592 km reglaj, 1109 km hendek temizliği, 3 bin 834 metre yağmur suyu, 158 metreküp taş duvar çalışmasının yanı sıra OSKİ’nin de 15 milyonluk yatırımı ile Akkuş’a toplam 60 milyonluk yatırım yapıldı. Akkuş’a 4 milyon yatırım yapılırken biz 15 kat fazlası yani 60 milyon TL yatırım yaptık” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi