Tamer Aktaş'ın plaketi 10 Ocak 2023 Salı günü Anemon Otel’de düzenlenen eşli bir gecede UR 2430 Bölge 2022-2023 Dönem Guvernörü Rtn Emre Öztürk takdim etti.

            Törene UR 2430 Bölge Kulüplerden Sorumlu Bölge Sekreteri Rtn. Murat Turan, UR 2430 Bölge 18.Grup Guvernör Yardımcısı Rtn. Gökhan Gürsoy ve Değerli Eşleri Jale Hanımefendi, Ordu Rotary Kulübü Dönem Başkanı Meltem Erbaş değerli eşleri Özcan, Ordu Rotaract Kulübü Başkanı Rtc. Kamil Eren Güven, Rotaryen ile Rotaryen eşleri ve misafirler katıldı.

            Ordu Rotary Kulübü Başkanı Meltem Erbaş yaptığı konuşmada; ‘Bugün burada kuruluşumuzun en saygın çalışmalarından birini yerine getirebilmenin onurunu yaşıyoruz. Siz değerli dostlarımız meslek hayatınız boyunca yaptığınız örnek çalışmalar ile hem meslektaşlarınıza hem de bizlere örnek oldunuz. Çalışmalarınızla meslekte yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasını teşvik ediyor ve özellikle genç meslek sahiplerini yüreklendirerek onların da yararlı işler doğrultusunda çalışmaları için önder oluyorsunuz.

            Ordu Rotary Kulübü olarak, iş ve meslek insanlarına yarattığınız bu onuru, gösterdiğiniz bu ışığı ve hizmet idealimizi yücelten bu katkınızı şükran ile anıyor ve bugün takdim edeceğimiz MESLEK HİZMET ÖDÜLÜ ile bu onuru gelecek kuşaklara aktarmak istiyoruz dedi.’ Ödülü takdim etmek üzere UR 2430 Bölge 2022-2023 Dönem Guvernörü Rtn Emre Öztürk’ü davet etti. Rtn. Emre Öztürk kendisini kutlayarak Tamer Aktaş’ın Plaketini takdim etti. Haber Merkezi

           

  

Editör: Haber Merkezi