Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Akyol, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı, Kainatın Sultanı, Efendiler Efendisinin , Başı Rahmet, Ortası Mağfiret , Sonu Cehennem ‘den Azad olma günleri diye müjdelediği, 11 ayın sultanı bir Ramazan’ı Şerif’e daha kavuşmanın manevi hazzı ve bahtiyarlığı içerisindeyiz. Bizleri bu kutlu aya eriştiren ALLAH (c.c.) ne kadar hamd etsek azdır, Rabbimiz kullarına şöyle seslenir:

"Kainatın Sultanı, Efendiler Efendisinin , Başı Rahmet, Ortası Mağfiret , Sonu Cehennem ‘den Azad olma günleri diye müjdelediği, 11 ayın sultanı bir Ramazan’ı Şerif’e daha kavuşmanın manevi hazzı ve bahtiyarlığı içerisindeyiz. Bizleri bu kutlu aya eriştiren ALLAH (c.c.) ne kadar hamd etsek azdır, Rabbimiz kullarına şöyle seslenir: “Ey îman edenler! Sizden öncekilere yazıldığı gibi, sizin üzerinize de oruç tutmak yazıldı (farz kılındı). Olur ki bu sâyede takvâya erersiniz buyurmaktadır. Ramazan ayını fırsat bilerek şeytanların bağlandığı bu mübarek günlerde hem manevi temizliği , hem de beden temizliği yapmalı, ALLAH (c.c.) bol bol af ve mağfiret dilemeliyiz.

Tüm Ordulu hemşehrilerimize, Rabbimizden, sıcak uzun ,yaz günlerinde Ramazan ayında oruç tutmalarında kolaylıklar vermesini, sağlık, huzurlu, bereketli bir şekilde geçirmesini Cenab-ı Haktan niyaz eder, Ramazan’ın ümmeti Muhhamed’in kan ve gözyaşının dinmesine ve uyanışına vesile olmasını temenni ederim.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi