2022-2023 sezonu öncesinde Ordu’da bazı kulüplerin transfer listesinde yer alan Ordulu kanat oyuncusu Alihan Öztürk, daha önce forma giydiği Yozgat'ta amatör lig takımlardan biri olan Sorgun Belediyespor’a imza atmıştı. Öztürk, geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ancak Play-Out maçını kaybederek küme düşme üzüntüsü çeken Sorgun Belediyespor ile maça çıkmadan Çubukspor'a geçen Öztürk, daha sonra ise Bölgesel Amatör Lig ekibi Şırnak İdmanyurduspor'a geçmişti.

Bu sezon Şırnak İdmanyurdu forması ile 5 maçta sahaya çıkan Alihan Öztürk, bu maçlarda ise gol katkısı sağlayamamıştı. Öztürk, yaşanan deprem felaketi nedeniyle ara verilen liglerden dolayı memleketi Ordu'ya gelirken daha sonra kulüple görüşerek sosyal medya hesabından yaptığı ''Şırnak İdmanyurdu ile yollarımızı ayırdık, hayırlısı olsun inşallah. Bundan sonraki süreçte Şırnak İdmanyurdu'na başarılar dileriz'' ifadelerin kullandı.


2019-2022 sezonunda Yozgatspor 1959 FK ile 3.Lig ve Türkiye Kupası'nda 10 maça çıkan 25 yaşındaki kanat oyuncusu 2020-2021 sezonunun ilk yarısında da 12 maçta forma giyerek ikinci yarıda Bölgesel Amatör Lig ekibi Türkoğlu Belediyespor'a transfer olmuştu. 2021-2022 sezonunda İstanbul Süper Amatör Lig ekibi İstanbul Beylikdüzüspor forması ile 30 maçın üzerinde oynayan ve 10 gol 14 asist yaparak takımı Play-Off'a taşımış ancak Play-Off maçları öncesinde takımdan ayrılmıştı.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi