Depremin ilk gününden itibaren bölgede bulunan tüm ekiplerle birlikte Altınordu Arama Kurtarma (ARK) ekibi, arama kurtarma faaliyetlerinden sonra da bölgeyi terk etmedi.

Afetzedelerin günlük ihtiyaçlarının karşılanmasında etkin bir rol üstlenen ARK ekibi bir taraftan vatandaşların enkaz altında kalan eşyalarını çıkarıyor, bir taraftan da çadır kurulumları ve insani ihtiyaçların karşılanmasında afetzedeleri bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Başkan Aşkın Tören’in sahada bizzat sevk ve idare ettiği Altınordu ekipleri yaraların sarılması ve bölgede günlük yaşamın normalleşmesi için durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyor.

Asrın felaketi olarak nitelenen depremlerin hemen ardından Afet koordinasyon Başkanlığınca bölgede koordinasyon için görevlendirilen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in oluşturduğu görev gücü içerisinde yer alan Altınordu Belediyesi Temizlik ekipleri kent temizliği için 7/24 esaslı bir mesai veriyor. Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesine üs kuran Altınordu ekipleri içerisinde bulunan Temizlik Timi afetin 22. Gününde de gece-gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

Adıyaman Gölbaşı’nda Kent Temizliği hizmetlerini 7/24 esaslı bir mesai ile yürüten Altınordu Temizlik Timi, vatandaşların sağlığı için ve olası salgın riskinin önlenmesi amacıyla dezenfekte çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi