Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Gökhan Ünal ile yollarını ayırmasının ardından Hasan Özer ile sözleşme imzaladı. İzmir ekibinde alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör değişikliği sonrasında Hasan Özer ekibi ile birlikte sözleşme imzaladı.

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile bir araya gelen Hasan Özer ile A Takım Teknik Direktörlüğü için prensip anlaşmasına vardıktan sonra kısa bir süre geçmeden resmi sözleşmeye imza attı. Kulüp Tesisleri'nde imza atan Özer'in ekibinde ise birçok takımda birlikte çalıştığı Türk Futbolu'nun golcü kalecisi olarak hafızlardan kalan Metin Akçevre de yer aldı.

Türkiye’de Kocaelispor, Fraport Tav Antalyaspor, Şanlıurfaspor, Adanaspor A.Ş., Akhisarspor ve Tuzlaspor A.Ş.’de kaleci antrenörlüğü görevi yapan Metin Akçevre, yurt dışında ise Makedonya Süper Lig ikincisi FC Shkupi’de görev almıştı. FC Shkupi’de o dönem teknik direktörlük görevini ise Hasan Özer yapıyordu.

Metin Akçevre kaleci antrenörlüğü kariyerinde ise şu ana kadar yurt içinde kaleci antrenörlüğü görevlerinde en fazla Cihat Arslan’la çalışmıştı.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi