Ordu'nun her yönüyle tanıtılması amacıyla İstanbul'da düzenlenen ve bu yıl 7'incisi gerçekleştirilen Ordu Tanıtım Günleri Yenikapı Etkinlik Alanı'nda start aldı. Ordu'da ki belediyelerin ve birçok işletmenin yer aldığı tanıtım günlerinde gurbetteki Ordulular hasret giderirken, yabancı davetlileler de Ordu'yu tanıma fırsatı yakaladı. 7. Ordu Tanıtım Günleri etkinliğine katılan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş açılışın ardından yoğun ilginin yaşandığı Altınordu Belediyesi standında misafirlerini ağırladı. Standı ziyaret eden misafirlerle yakından ilgilenen Başkan Tekitaş, etkinlikte yer alan stantları da bir bir gezerek kolaylıklar diledi.

 

"Yenikapı, Orduluların buluşma noktası oldu"

 

Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen 7. Ordu Tanıtım Günleri'nin İstanbul'daki Orduluların buluşma noktası olduğuna dikkat çeken Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, bu tür faaliyetlerin gelişerek ve güzelleşerek devam edeceğini söyledi. Tanıtım günleri süresince tüm Orduluları Yenikapı'ya beklediklerini aktaran Başkan Tekintaş, "'Ordu Burda İstanbul'da' sloganıyla Orduluların buluşma noktası olan Yenikapı'dayız. Altınordu Belediyesi olarak bizlerde stanttaki yerimizi aldık. Her yıl gelişen, değişen ve güzelleşen bir yapıya doğru gidiyoruz. Tüm bunlardan daha önemlisi, yaşanan ilginin Orduluları bir arada buluşturabilmesidir. Ordulular İstanbul'da güçlü, bu sebeple burada Sivil Toplum Kuruluşları (STK), belediyeler, yerel yönetimler, kamu bürokrasisi ve iş adamlarımız 4 günlük süre içerisinde güzel bir buluşma sağlayacağız." dedi. 

 

İstanbul Yenikapı'da düzenlenen 7. Ordu Tanıtım Günleri 15 Ekim Pazar gününe kadar açık olacak ve ziyaretçilerini ağırlayacak. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi