İç transferde birçok isimle yeniden anlaşan Altınordu Belediyespor, dış transferde de Orduspor’dan Tolga Yılmaz ile prensipte anlaşmıştı. Altınordu Belediyespor, iki oyuncuyu daha Ordu’ya getirdi ve resmi sözleşmeye imza attırdı. Bir dönem eski adıyla Ünyespor ve Güzelorduspor’da forma giyen Serkan Eyüpoğlu ve Orduspor’da forma giyen Ali Köksal yeni sezonda Altınordu Belediyespor’da forma giyecek.
32 yaşındaki savunma oyuncusu Serkan Eyüpoğlu geride kalan sezonda Muşspor forması ile 14 maçta forma giyerken, Ordulu kaleci Ali Köksal ise Karadeniz Ereğli Belediyespor’da 20 maçta kaleyi korumuştu.

Serkan Eyüpoğlu kimdir ?


1985 yılında Samsun’da doğan Serkan Eyüpoğlu, futbola Samsunspor altyapısında başladı ve Samsunspor’da profesyonel oldu. Bir sezon Ünyespor’da kiralık oynadıktan sonra yeniden Samsunspor’a dönen Eyüpoğlu, 2010 yılında takımdan ayrıldı ve 7 sezonda 7 farklı takımın formasını giydi. TFF 1.Lig’de 11, TFF 2.Lig’de 58 ve TFF 3.Lig’de 19 olmak üzere 88 kez profesyonel maça çıkan savunma oyuncusu, Bölgesel Amatör Lig’de ise 96 maça çıktı.

Ali Köksal kimdir ?


Ordu’nun yetiştirdiği kalecilerden birisi olan Ali Köksal, Ordu doğumlu birçok futbolcu gibi Orduspor altyapısında futbolcu olmanın ilk adımlarını attı. Orduspor’un Süper Lig’e çıkmadan bir sezon önce TFF 1.Lig döneminde profesyonel olan ve 3.kaleci olan Ali Köksal, daha sonra takımdan ayrılarak Arsinspor, Elazığ Belediye, Zara Belediye, Serik Belediye ve son olarak Karadeniz Ereğli Belediyespor forması giydi. 1.Lig’de 1, 3.Lig’de ise 137 maça çıkan Köksal, Bölgesel Amatör Lig’de ise 35 maça çıktı.
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM 
Editör: Haber Merkezi