Kontak kapatmadan 7/24 esaslı bir mesai ile asfalt ve beton yol çalışmaları sürdüren Altınordu ekipleri Örencik mahallesini de beton yol konforu ile buluşturdu.

Neredeyse her gün bir mahallenin eksiğini tamamlayarak yoluna devam eden Altınordu Belediyesi hem asfaltta hem de beton yolda rekor hizmetlere imza atıyor. Başkan Aşkın Tören’in 72 kırsal mahalle için başlattığı beton yol programının Örencik etabında da çalışmalar sona erdi. Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma ile Örencik Mahallesinin; Örencik ve Kavaklar sokaklarında yollar güvenli standardı yüksek ve konforlu bir yapıya kavuşturularak mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Altınordu Belediyesinin çalışmalarını değerlendiren Belediye Başkanı Aşkın Tören, "çözüm odaklı belediyecilik yaklaşımıyla hemşehrilerimizin talep ve beklentilerine hizmet üretmeye, mahallelerimizin eksiklerini tamamlamaya devam ediyoruz. Bir yandan kent merkezinde birçok noktada Altyapı ve üstyapı çalışmalarımız sürerken öte yandan kırsal mahallerimizde de asfalt ve beton yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Örencik mahallemizi de hakkı olan bir hizmet ile buluşturmuş olmanın huzuru içerisindeyiz. Belediyecilik anlayışımızın özünü oluşturan halka hizmet, yatırım, değişim ve gönüllere dokunma daima önceliklerimiz olmaya devam edecektir. Bu önceliklerimizden sapmadan şehrimiz ve insanımız için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu. Haber Merkezi


 

Editör: Haber Merkezi