Ordu’da, alt yapıdan üst yapıya, sosyal alanlardan örnek projelere kadar, birçok alanda gerçekleştirdiği yatırımları vatandaşın kullanımına sunan Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede hummalı bir çalışma yürütüyor. Büyükşehir Belediyesi kenti daha modern hale getirmek amacıyla ilçelerde sürdürdüğü alt yapı ve üst yapı çalışmalarına Altınordu ilçesinde devam ediyor.

Gece gündüz demeden çalışıyoruz

Altınordu’da birçok mahallede tamamlanan ve devam eden yatırımları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, 19 ilçede durmaksızın çalıştıklarını söyledi.

Sırasıyla Şarkiye, Subaşı ve Cumhuriyet Mahallelerini ziyaret eden ve çalışmalar kapsamında Altınordu ilçesinin birçok ihtiyacını tamamladıklarını ifade eden Alp, “Şarkiye Mahallemizde bulunan ve Altınordu ilçemizi önemli caddelerinden bir tanesi olan Fevzi Çakmak Caddesinde yaşanan trafik ve kaldırım sorunlarını çözmek amacıyla çalışma başlattık. Gece-gündüz demeden çalışarak Şarkiye Mahallemizdeki altyapı ve üstyapıyı tamamlayarak vatandaşımızın kullanıma sunduk. Şehrin birçok mahallesine ulaşımı sağlayan bu güzergahta hayata geçirdiğimiz çalışmaların şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi