İlçelerde çalışmalarını sürdüren OSKİ, Altınordu ilçesinde önemli altyapı yatırımlarını tamamladı. 3 yıllık süre içerisinde OSKİ, Altınordu ilçesinde 94 projeyi tamamlarken 6 projede ise çalışmalar devam ediyor.

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“30 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Ordu’da önemli çalışmalara imza attık. Özellikle OSKİ vasıtasıyla suyu olmayan yüzlerce mahalleyi temiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşturduk. 19 ilçesiyle bir bütün olan Ordu’da aradan geçen süre zarfı içinde sadece Altınordu ilçemizde 206 km’lik içme suyu çalışmasına imza atarken, 43 km’lik kanalizasyon çalışmasını tamamladık. Yine bunlara ek olarak 3 km’lik yağmur suyu hattını tamamladık. 3 yıllık süre içerisinde Altınordu ilçemizde 94 projemizi tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Şuan yapımı devam eden 6 projemiz daha tamamlandığında 16 km’lik içme suyu hattını daha ilçemize kazandırmış olacağız. Bununla beraber sadece Altınordu ilçemizde 221 km’lik içme suyu hattını ilçemize kazandırmış olacağız” dedi.

94 proje tamamladı

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), tarafından 3 yıllık süre içerisinde Altınordu ilçesinde 94 proje tamamlandı.

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile projesi hazırlanan 6 projede de ise çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi