Sosyal Belediyecilik alanındaki çalışmalarıyla toplumun tüm kesimlerinin beğenisini kazanıp takdirini toplayan Altınordu Belediyesi tarafından Başkan Aşkın Tören’in talimatları ile düzenlenen etkinlikte şehit, gazi, engelli ve evlatlarını bugün dünyaya getiren anneler başta olmak üzere Altınordu’lu annelere özel bir gün yaşatıldı.

Belediye ekiplerince evlerinde ziyaret edilen Şehit ve Gazi Annelerimize Altınordu halkının vefası, minnet ve şükran duyguları iletildi. Vatanımız için canlarını feda eden Aziz şehitlerimizin, kahraman gazilerimizin kıymetli annelerine ve eşlerine Başkan Aşkın Tören’in selamlarını ileten ekipler, anlamlı günlerini kutlayarak çiçek ve çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Doğum yapan annelere sürpriz

Anneler gününde düzenlediği etkinlikleri çeşitlendiren Altınordu Belediyesi bu özel günde evlatlarını dünyaya getiren Anneleri de unutmadı. Hastanelerde ziyaret edilen annelere “Yeni doğan seti” hediye eden belediye ekipleri yanı sıra çeşitli hediyeler ile Başkan Aşkın Tören’in selamlarını ve tebrik mesajlarını ilettiler.

“Ana duası üzerimizden eksik olmasın”

Anneler Günün’nü kutlayan Başkan Aşkın Tören ise yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Sevginin, merhametin, şefkatin, vefanın, cefanın, fedakârlık ve adanmışlığın timsali, cennet parçası analarımızın ‘Anneler Günü’nü kutluyorum.
En önemli güç kaynaklarımızdan biri olan Ana Duası, çocuklarımızın şehrimizin, ülkemizin ve milletimizin üzerinden eksik olmasın.
Başta Şehit ve Gazi Annelerimiz olmak üzere elleri öpülesi Annelere aile bireyleriyle birlikte, sağlık huzur ve esenlik içinde geçecek bir ömür temenni ediyor, ahiret yurdundaki tüm Annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi