Şanlıtürk, başvurusu ile alakalı yaptığı açıklamada; “Milliyetçi Hareket Partisi Ordu seçim bölgesinden aday adaylığımızı gerçekleştirdik. Önce Memleketimize, Milletimize, Partimize, İlimize ve şahsımıza Allah hayırlı uğurlu etsin.
Muhterem Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendiyi ziyaret ettik. Elini öpüp hayır dualarını ve talimatlarını aldık. Şahsımıza ve tüm dava arkadaşlarımıza başarılar dilediler. Tüm hemşerilerimize dava arkadaşlarımıza selamlarını ilettiler” dedi.
Genel Merkeze her gidişinde yoğun bir teveccühle karşılanan Şanlıtürk, ziyaretleri çerçevesinde MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Faruk Aksu’yu da ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

 

“Yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz”


Şanlıtürk; “Bundan sonraki süreçte Genel Başkanımızın talimatlarıyla Milliyetçi Hareket Partisi'nin Ordu ilinde 2023'te yapılacak 28. dönem milletvekilliği seçimlerine hazırlamak için elimizden gelen gayreti çabayı göstereceğiz. Bu zamana kadar nasıl ki sürekli sahada olmuşsak yaklaşık 32 aydır, bundan sonra da seçime sizlerle birlikte hiç durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi. Haber Merkezi
 

Editör: Haber Merkezi