Altınordu Belediyesi tarafından ilçe merkezinde başlatılan 30 km’lik sıcak asfalt çalışması devam ediyor.

2016 yılında ilçe merkezinde sıcak asfalt çalışmasına ağırlık veren Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri  alt yapı çalışmalarının tamamlanan mahalle ve sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Şirinevler Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Altınordu  Belediye Başkanı Engin Tekintaş, çalışmalar ile ilgili olarak fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgi aldı.

Hedef 30 km'lik asfalt

Başkan Tekintaş, sözlerine şöyle devam etti “ Altınordu Belediyesi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha önce dış mahallelerimizde 85 km’lik beton yol çalışması projemizi hayata geçirdik. Şimdi ki hedefimiz ise 2016 yılı içerisinde 30 km’lik sıcak asfalt çalışmasını ilçe merkezinde hayata geçirmek. Bu kapsam da ekiplerimiz çalışıyorlar. Bucak, Subaşı, Cumhuriyet, Bahçelievler, Şirinevler, Akyazı, Karşıyaka ve diğer mahallelerimizde sıcak asfalt çalışması yapıyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi olarak milletimize en iyi hizmeti sunmak için çaba gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan sıcak asfalt çalışmasının yürütüldüğü Şirinevler Mahallesinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Ordu Yorum

 

Editör: Haber Merkezi