Ordu Yorum/Hasan Özata/Özel Haber

Kanal yöneticileri personel olarak küçülme yoluna gittiklerini ifade etti. Kanal yönetimi, “Az çalışanla çok iş yapmayı hedefliyoruz. Kanal 52’yi tekrar güzel bir konuma getirmek istiyoruz” dedi.


“Kan değişimine ihtiyaç vardı”


Az çalışanla çok iş yapacaklarını bildiren kanal yöneticileri, “Önceden kanalda yaklaşık 15 kişi çalışıyordu ve bu arkadaşlardan istenilen düzeyde verim alamıyorduk. Kanalda kan değişimine ihtiyaç vardı. Çalışan sayımızı düşürdük. Haber merkezini kapattığımız doğru değil. Kanal 52 bundan böyle yerel haber ağırlıklı olup, daha çok haber sunacak. Örneğin son birkaç gündür hem yerel habere ağırlık veriyoruz hem de daha çok haber sunuyoruz. Yani az çalışanla çok iş yapmayı hedefliyoruz. Kanal 52’yi tekrar güzel bir konuma getirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
 

Mayıs ayında satılmıştı



1993 yılında yerel yayına başlayan ve 2008 yılından itibaren uydudan yayın yaparak gurbetteki Ordululara sesini duyuran kanal son zamanlarda ekonomik olarak sancılı bir dönemden geçiyordu. Kanal 52, geçtiğimiz Mayıs ayında Erzincanlı bir iş adamına satılmıştı.

Editör: Haber Merkezi