Rotary, İş ve Meslek yaşamında en iyiyi, en güzeli ve en doğruyu özendirmek için etik değerlerini bozmaksızın, fedakârlıkla hizmet ederek mesleki başarıyı yakalamış; ya da mesleğinde özel bir başarı elde etmiş kişilerin topluma ve yaşadıkları çevreye olan katkılarını da değerlendirerek ödüllendiriyor.

Meslek Hizmet Ödül töreni 05 Mart 2022 Cumartesi günü Ordu Rotary Kulübü Lokalinde düzenlenen sade bir törenle Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Sn. Bahadır Baş’a takdim edildi.

Ordu Rotary Kulübü Başkanı Hakan Karakaş yaptığı konuşmada; ‘Bugün burada kuruluşumuzun en saygın çalışmalarından birini yerine getirebilmenin onurunu yaşıyoruz. Siz değerli dostlarımız meslek hayatınız boyunca yaptığınız örnek çalışmalar ile hem meslektaşlarınıza hem de bizlere örnek oldunuz. Çalışmalarınızla meslekte yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasını teşvik ediyor ve özellikle genç meslek sahiplerini yüreklendirerek onların da yararlı işler doğrultusunda çalışmaları için önder oluyorsunuz.

Ordu Rotary Kulübü olarak, iş ve meslek insanlarına yarattığınız bu onuru, gösterdiğiniz bu ışığı ve hizmet idealimizi yücelten bu katkınızı şükran ile anıyor ve bugün takdim edeceğimiz Meslek Hizmet Ödülü ile bu onuru gelecek kuşaklara aktarmak istiyoruz” dedi.

Tören sonrasında söz alan Bahadır Baş, “2021 ve 2022 Yıllarının en önemli iki kavramının “dayanışma” ve “sürdürebilirlik” olduğunu düşünüyorum. Ordu Rotary Kulubü bu iki kavramın içerisini dolduran önemli çalışmalar yapıyor. Kendilerini kutluyorum. Böylesi önemli bir ödüle bizleri layık gördükleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Yaşamım boyunca mesleğimi en iyi şekilde temsil etme gayretinde oldum. Dışarıdan bunun görülmesi her bir kelimesi değerli ifadelerle ortaya konulmasından onur ve gurur duydum.

Aileme, çalışma arkadaşlarıma ve eşime teşekkürü bir borç biliyorum” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi