Bir taraftan yoğun kar yağışları sebebiyle deforme olan yollarda kapsamlı bakım onarım çalışmaları gerçekleştiren ekipler, bir taraftan uzun süren aşırı yağışlar ve karın erimesiyle birlikte çeşitli noktalarda oluşan toprak kaymaları ve göçükleri temizliyor. Her alanda tüm ekipleriyle 7/24 sahada olan Altınordu Belediyesi, diğer taraftan da kırsal mahallelerde beton yol programına kaldığı yerden devam ediyor.

Başkan Aşkın Tören’in “nitelikli bir ulaşım ağı” hedefi ile başlattığı ve 70 kırsal mahalleyi kapsayan 50 kilometre beton yol programı tüm hızıyla ilerlemeye devam ediyor. Mahallelerde yılların sorunlarına kalıcı çözüm olan beton yol çalışmalarında 26’ıncı mahalle Terzili oldu. Kısa sürede tamamlanan çalışma ile Okulyanı ve Olukçukuru sokaklarda yaşayan mahalle sakinleri de on yıllardır bekledikleri ulaşım konforuna kavuştular. Okulyanı sokakta yapılan beton yol, aynı zamanda Terzili-Karapınar bağlantı yolu olarak da binlerce vatandaşa hizmet verecek.

Altınordu Belediyesi ekipleri, beton yol çalışmalarını Hatipli, Eskipazar, Kökenli ve Delikkaya mahallelerinde eş zamanlı olarak sürdürüyor. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi